Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari kuruluşsı ilkin geçmek üzere yararlanma amacına ve kullanan zat adetsına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşu denli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kırmızıışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Mühlik sınıftaki çalışmayerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapkaloriın dışarıdan açılmayacak nitelikte olması az önce de bahsettiğimiz kabilinden ürkü halindeki insanların içeride bir şey unutma yahut birini kurtarma amaçlı muhtevaeriye hulul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı ciğerin karınerideki dinçların kurtarılması tamamen profesyonel ekiplere buzakılması gereken bir maslahattir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini şık taammüden projeye munis yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Gerek bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak bayağıda iz yer illere ihtimam vermekteyiz.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa de yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir müstacel yer anında insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Hassaten yapı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine handikap olabilir.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sebebiyle yangının mebdeladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği dâhilin emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen dokumada yapım yazar, montaj ve onarma proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun tuzakıyoruz.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve kaideında hiçbir kanatıcı gereç kullanılamaz ve bu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page